top of page
03

Workshops&

trainingen

Inspiratie en motivatie krijgen door samen te werken aan een thema

Alleen of in samenwerking met andere professionele trainers/coaches biedt ik diverse workshops en trainingen aan op het gebied van loopbaanvraagstukken en arbeidsbemiddeling. Doordat de trainingen en workshops op maat worden gemaakt, zijn ze geschikt voor particuliere inschrijvingen, maar ook voor bedrijven of instanties die groepsgewijs kandidaten willen laten deelnemen.

De individuele aanpak aan de ene kant en de groepsdynamiek aan de andere kant maakt dat het resultaat snel zichtbaar is. In korte tijd is het mogelijk inzicht te krijgen in een specifiek thema en zijn er handvaten hoe hier mee verder te gaan.

Een greep uit de trainingen en workshops die ik bied:

PRISMAVITA

Sollicitatietraining

De sollicitatietraining bereidt deelnemers voor op toekomstige sollicitatieprocedures. Uiteraard wordt er aandacht besteed aan solliciteren in de 21e eeuw, met de opkomst van het internet als wervingsplatform. Aan de orde komt hoe je digitaal op een efficiënte wijze vacatures vindt en hoe je zelf vindbaar wordt voor potentiele werkgevers. De deelnemers leren verder hoe een adequaat cv met een persoonlijk profiel eruit moet zien en hoe je een sollicitatiebrief schrijft. Daarna wordt het sollicitatiegesprek zelf geoefend door middel van rollenspellen en interactie met de groep.

 

Netwerktraining

Het merendeel van de vacatures wordt niet openlijk gepubliceerd, maar wordt ingevuld via netwerkcontacten. Het is dus van belang dat je je eigen netwerk in kaart hebt en er effectief gebruik van maakt tijdens je sollicitatieprocedure. Tijdens de netwerktraining leren de deelnemers hoe ze dit aan moeten pakken en oefenen ze een netwerkgesprek middels rollenspellen. Ook komen moderne netwerktools als LinkedIn en Facebook aan bod. 

Workshop Kracht = Balans

Wanneer sta jij in je kracht en wanneer wankel je? Om in balans te komen en te blijven is het van belang je bewust te zijn wat jouw unieke kwaliteiten zijn. Deze helpen jou om in je kracht te blijven staan in moeilijke situaties. In deze workshop gaan we hiernaar op zoek en leer je hoe je op een effectieve manier omgaat met deze voor jou moeilijke situaties.

bottom of page