top of page
02

Persoonlijke  coaching

Persoonlijke coaching is bestemd voor mensen die hun mogelijkheden en beperkingen willen verkennen en een nieuwe passende loopbaankeuze willen maken.

Doel

Je wilt volledig uit de verf komen op je werkplek, gemotiveerd en energiek zijn en optimaal gebruik maken van je kwaliteiten. Om dit te bereiken is het van belang dat je je bewust bent van deze kwaliteiten, maar ook van je valkuilen en hoe hiermee om te gaan.

Aanpak

Tijdens deze maatwerk coachingstrajecten fungeer ik als onafhankelijke sparringpartner en diepen we samen onderwerpen uit die voor jou van belang zijn om zo effectief mogelijk te functioneren. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld samenwerken, efficiëntie, werkverhoudingen met collega's en leidinggevenden, balans werk-prive, assertiviteit, faalangst, werkdruk, kritiek geven en ontvangen.

PRISMAVITA

The facts

Resultaat

Je bent je bewuster van je kwaliteiten en succesfactoren en kunt deze effectief in zetten. Je bent gemotiveerder, energieker en daarmee meer in balans. Tevens kun je op tijd je valkuilen herkennen en ben je in staat hiermee om te gaan en bij te sturen.

 

Duur

Voor deze maatwerktrajecten maken wij tijdens het kennismakingsgesprek duidelijke afspraken.

bottom of page