03

Interim HR advies

"Eerste Hulp bij HRM tekort."

 

‘Ik heb tijdelijk extra kracht nodig op de afdeling Human Resources door drukte, ziekte, (zwangerschaps)verlof om de continuïteit van de afdeling te waarborgen.’

 

‘Er komt een groot project aan op het gebied van performance management, talentmanagement, werving & selectie, reorganisatie, waar ik tijdelijk ter ondersteuning een Human Resources professional op in wil zetten.’

 

 

Doel

Kwalitatief goede HR processen helpen om de medewerker volledig tot zijn recht te laten komen, wat ten goede komt aan de resultaten van de organisatie. Bij tijdelijke drukte of het ontbreken van deze processen zal mijn inzet als HR-professional zorgen dat deze op kleurrijke wijze worden voort- of opgezet.

 

Werkwijze 

 

  • Een vrijblijvend, oriënterend gesprek waarin we nader kennis met elkaar maken.

  • Uitwerking van de opdracht waarin duidelijk de verwachtingen, doelen, duur, voorwaarden  en vergoeding worden vastgelegd.

  • Na te zijn gestart met de opdracht volgt binnen een kort tijdsbestek een voortgangsgesprek waarin de resultaten tot dusver, de verwachtingen en voortgang voor de rest van de periode worden besproken.

  • Aan het einde van de opdracht volgt een evaluatiegesprek waarin het resultaat van de opdracht en mijn werkwijze als HR-professional wordt besproken.

 

Aanpak

Mijn missie is om samen te werken aan organisatie ontwikkeling- of continuïteit om zo efficiënt mogelijk het bedrijfsdoel te bereiken; dit zal altijd voorop staan bij het aannemen van een opdracht. Hiertoe zet ik in mijn ervaring, motivatie en kennis in. Mijn heldere kijk op HR vraagstukken zorgen dat wat soms complex lijkt op praktische, zinvolle wijze wordt geïmplementeerd.

Ik werk vanuit een betrokken, praktische en resultaatgerichte aanpak. Tevens ben ik door mijn jarenlange ervaring binnen Human Resources snel in staat de problematiek en thematiek te analyseren en me eigen te maken.

Door mijn mensgerichte en open instelling leg ik snel contacten binnen verschillende lagen van de organisatie en kan ik goed samenwerken op een professionele en oplossingsgerichte wijze.

 

Resultaat

Met mijn kennis van moderne HR-instrumenten kan ik snel inspelen op issues met betrekking tot de HR-processen binnen de organisatie. Hierdoor wordt de continuïteit op de HR afdeling gewaarborgd.

 

Duur

Hierover maken wij tijdens het kennismakingsgesprek heldere afspraken.

 

PRISMAVITA